Villimaailma

Eläimet & Eläintarhat

The Independent: 300-kiloinen urosleijona varastettiin Brasiliassa

May 3, 2014 by Posted in: KissaeläimetYleiset uutiset

male-lion

Lähes 300 kilogrammaa painava urosleijona varastettiin eläinten hoitokeskuksesta lähellä Sao Pauloa Brasiliassa, kertoo The Independent -lehti. Viime torstaina varastettu leijona on 9-vuotias ja nimeltään Rawell.

Poliisin mukaan hoitokeskuksen naapurissa asuvat olivat nähneet kolmen miehen ja naisen saapuneen paikalle pakettiautolla. Varasjoukon uskotaan ampuneen leijonaan nukutuspiikin, jonka jälkeen se on kannettu autoon. Naapurit eivät osanneet epäillä joukkion aikeita, koska hoitolaitokseen tuodaan usein loukkaantuneita ja sairaita eläimiä.

Rawell-leijonaa viisi vuotta hoitanut Oswaldo Garcia kertoi Globo TV:lle, että tekijät tiesivät, mitä olivat tekemässä.

“Noin ison leijonan varastaminen ei ole helppoa.”

Garcian ainoa toive on se, että Rawell saataisiin turvallisesti takaisin. “Se oli kuin poika minulle, hyvin säyseä leijona.”