Korkeasaari juhlii viikonloppuna 125-vuotissynttäreitä

14354164878_81854ea571_z

Kotkanpoikasia emonsa kanssa. Kuva: Kirsi Pynnönen-Oudman / Korkeasaari

Korkeasaaren eläintarha on tänä vuonna juhlistanut 125-vuotista taivaltaan. Juhlavuosi huipentuu syntymäpäiviin viikonloppuna 23.-24. elokuuta. Historian esittelyn ohessa eläintarha katsoo tulevaisuutta kohden. Juhlan kunniaksi nähdään teatteriesityksiä, kuullaan musiikkia ja muistellaan kokemuksia eläintarhasta vuosien varrelta. Eläimille voi viedä lahjoja lahjalistan perusteella.

Korkeasaaren teatterin esitysten välissä yleisöllä on mahdollisuus tarttua mikkiin ja kertoa Korkeasaari-muistoistaan Pukin puiston juhlateltassa. Lauantaina Helsingin kaupungin henkilöstö- ja sivistystoimen apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen sekä virkaatekevä eläintarhan johtaja Eila Ratasvuori onnittelevat 125-vuotiasta eläintarhaa.

Jamkids-musiikkikoulun jammailusessioissa lapset saavat iloa uuden oppimisesta ja yhdessä soittamisesta. Karhulinnalla on askartelupaja ja akustiset musiikkiesitykset viihdyttävät asiakkaita HOK-Elannon pisteellä.

Korkeasaaren työkoneisiin pääsee tutustumaan työntekijän opastuksella. Koko ohjelma ja eläinten lahjalista ovat luettavissa Korkeasaaren sivuilla. Tapahtuman ajan Korkeasaarella on normaalit lipunhinnat.